Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Spirrevipstrik og herlig hækling : for børn fra 0-6 år


Beskrivelse


Strikke- og hæklepskrifter på cardigans, bluser og kjoler til børn fra de helt spæde og op til 6 år. Samt et hæklet babytæppe, en strikket slumrepose, og meget andet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Jette Andreasen

2007

Festligt børnetøj i glade farver og med skægge detaljer er der masser af i denne strikke- og hæklebog, som vil tiltale både den øvede og den mindre øvede.

Forfatteren kendes fra Strik med stil, 2006, der indeholder smart voksentøj. De 30 opskrifter her dækker mange børnebehov. Fra det enkle babytæppe over en smuk slumrepose til mønstrede trøjer, hæklede kjoler og sjove huer. Inspiration fra dyreverdenen går igen, så der er en bjørn på en lille hæklet rygsæk og en sparkedragt kaldet brunbjørnen. Opskrifterne er sat meget overskueligt op overfor helsides fotos af muntre børn iklædt det farverige tøj. Grundteknikker forudsættes bekendt, og opskrifterne varierer i sværhedsgrad. De klare vejledninger suppleres af detailfotos og mønstertegninger.

Hækleopskrifter efterspørges, og her er en del af det søde børnetøj hæklet. Seneste rene stikkebog for aldersklassen er Hønsefødder og gulerødder, 2007, der dog går fra 2-8 år.

En rigtig sød og veldisponeret håndarbejdsbog, som vil inspirere strikkende mødre såvel som bedstemødre.