Bøger / faglitteratur / erindringer

Spis, bed, elsk : en kvindes søgen efter det hele i Italien, Indien og Indonesien


Beskrivelse


Forfatteren rejser efter sin skilsmisse ud i verden: Italien, Indien og Indonesien. Hun genfinder sig selv i den italienske mad, den indiske meditation og den nye kærlighed i Indonesien.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Conni Boll Christensen

2007

Underholdende amerikansk selvbiografi for lånere, der holder af bøger om højere bevidsthed og spirituel udvikling.

31 år gammel indser Elizabeth Gilbert, at hun på trods af en succesfuld karriere som journalist og forfatter, er ulykkelig og depressiv. Hun vælger at blive skilt, skille sig af med sine ejendele og tage ud i verden for at udforske sig selv og søge efter nydelsen. I 108 dagbogsafsnit fortæller hun muntert og uhøjtideligt om sin et år lange dannelsesrejse, der fører hende til Italien, Indien og Indonesien, hvor hun søger efter glæde, hengivenhed og balance. I Rom glæder hun sig over sproget og maden, i en indisk ashram opnås hengivehed ved hjælp af meditation og simpel livsførelse, og endelig rejser hun til en lille by på Bali, hvor hun i smukke omgivelser finder ro og ligevægt og møder kærligheden igen.

Rejsebøger af fx Lars Muhl, Shirley MacLaine og Paulo Coelho iblandet med den selvironiske stil fra Bridget Jones og Sex and the City-kvinderne giver et indtryk af skrivestil og indhold.

Elizabeth Gilbert, som tidligere har fået udgivet romanen Hummerfejden, præsenterer lånerne for en underholdende blanding af kulturhistorie og religionshistorie i sin søgen efter det hele liv.


litteratursiden.dk

d. 20. juli 2017

af

af

Beth Høst

d. 20. juli 2017

Selvbiografisk, varm og underholdende rejseskildring, hvor turen går verden rundt til Italien, Indien og Bali. Forfatteren genfinder både sig selv og evnen til at glædes ved livet. Kan man lide genren...