Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig FIT


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 10. feb. 2016

Fitnessekspert og forfatter til en række slanke- og træningsbøger, Anne Bech, er tilbage med en ny inspirerende slankekogebog for alle, der ønsker en slankere og sundere livsstil.

Anne Bech kommer her med en slankekogebog, der tager udgangspunkt i det glykemiske indeks og at holde blodsukkeret stabilt. Det betyder farvel til alt, der indeholder korn og i stedet fokus på sundt fedt, proteiner og grøntsager i alle måltider. Anne Bech lover, at det er slut med at tælle kalorier og at man kan spise til man er mæt. Bogen indeholder 70 opskrifter fordelt på morgenmad, frokost, comfort food, aftensmad, tilbehør, bagværk og kager. Nogle af opskrifterne kan indgå i Anne Bechs kost- og træningsprogram i Fit på 100 dage. Bagerst forslag til 1 uges eller 4 ugers kostplan.

Indbydende slankekogebog, som minder om LCHF-principperne uden at der refereres direkte hertil. Opskrifterne er nemme at gå til og kapitlerne "Comfort food" og "Kagedåsen" byder på søde og lækre opskrifter, der kan være tiltrængte ifm. en kostomlægning.

Anne Bech har senest i samarbejde med Mascha Vang udgivet Kom i gang med Mascha VangTab dig hvor du vilBikini bootcamp. Andre bøger med udgangspunkt i Anne Bechs kostfilosofi er fx Tab dig hvor du vil og Bikini bootcampAnne Bech har senest i samarbejde med Mascha Vang udgivet Kom i gang med Mascha Vang. Andre bøger med udgangspunkt i Anne Bechs kostfilosofi er fx og Bikini bootcampAnne Bech har senest i samarbejde med Mascha Vang udgivet Kom i gang med Mascha Vang. Andre bøger med udgangspunkt i Anne Bechs kostfilosofi er fx Tab dig hvor du vil og .