Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig fra overgangsalderen : tag kontrol over din krop, og slip for hedeture og hormonelle forandringer - føl dig yngre, stærkere og friskere!


Beskrivelse


I første halvdel af bogen fortælles letforståeligt om overgangsalderens karakteristika, og hvad man selv kan lindre gennem kost og sunde vaner. I bogens sidste halvdel er der opskrifter på mad, der er god for kvinder i overgangsalderen og såmænd også for deres familier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2013

af

af

Lone Krøgh

d. 10. apr. 2013

Interessant og anvendelig kogebog for alle kvinder i overgangsalderen. Den vil vil låne sig selv ud i kraft af emnet og forsiden.

Overgangsalderens gener som fx hedeture, søvnbesvær, humørsvingninger og vægtstigning kan imødegås gennem en kost, der indeholder planteøstrogen, vitaminer, proteiner, vitaminer, fibre mv. Det er budskabet fra de tre fagfolk, som i 2011 udgav den meget efterspurgte Det helbredende køkken. I første halvdel af deres nye bog skriver de letforståeligt om overgangsalderens karakteristika, og hvad man selv kan lindre gennem kost og sunde vaner. I bogens sidste halvdel er der opskrifter på mad, der er god for kvinder i overgangsalderen og såmænd også for deres familier. Bønner, soja, tofu og rødkløver går igen i mange af opskrifterne, som dækker alle typer måltider.

Der er konstant interesse for bøger om overgangsalderen, og Spis dig fra overgangsalderen supplerer fint de mange bøger om overgangsalder i almindelighed og to nye kogebøger i særdeleshed: Hedeturen går til køkkenet og Kvinde, optimér din kost : en kogebog med hormonvenlig mad, begge fra 2012.

En udmærket og bredt anvendelig kogebog med information om overgangsalderen og opskrifter beregnet på at lindre gener herved. Emnet er populært, og bogen skal nok blive efterspurgt på alle biblioteker.