Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig stærk, let og mæt


Beskrivelse


Kogebog med 84 nemme, lette og mættende måltider og 10 dessertopskrifter. Her er opskrifter og kostplan til alle, der gerne vil spise sundt og tabe sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 30. mar. 2021

Kogebog med 84 nemme, lette og mættende måltider og 10 dessertopskrifter. Her er opskrifter og kostplan til alle, der gerne vil spise sundt og tabe sig.

En ny kogebog i rækken af forfatterens "Stærk, let og mæt" bøger. Denne gang med 84 måltider på under 500 kcal til fx at kickstarte et vægttab med. Bogens første 40 sider er indledende info om kostplan, sund og alsidig kost, mellemmåltider, spisevaner, bevægelse osv. Herefter følger opskrifter til 4 uger (morgenmad, frokost, aftensmad, desserter, specialvarer). Bagest i bogen er et råvareregister og et opskriftsregister. Opskrifterne er som udgangspunkt til 1 person, der er ingrediensliste, opskriftsvejledning og tip til hver opskrift, der også vises med et billede af det færdige resultat. Bogens forfatter er uddannet indenfor journalistik, kommunikation og medier. Hun holder foredrag og workshops om bl.a. gastronomi og vægttab. På Instagram findes hun under @annemad.

Bogens formål og force er de kalorieberegnede opskrifter. Bogen giver god inspiration og man får lyst til at kaste sig over opskrifterne.

Den er i samme stil som hendes øvrige Stærk, let og mætLigevægt - stærk, let og mætNy krop på 4 uger og Ligevægt - stærk, let og mæt. Læsere til disse vil også have glæde af Michelle Kristensens livsændringsbøger som fx Ny krop på 4 ugerDen er i samme stil som hendes øvrige Stærk, let og mæt og . Læsere til disse vil også have glæde af Michelle Kristensens livsændringsbøger som fx Ny krop på 4 ugerDen er i samme stil som hendes øvrige Stærk, let og mæt og Ligevægt - stærk, let og mæt. Læsere til disse vil også have glæde af Michelle Kristensens livsændringsbøger som fx .