Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig sund - morgenmad & brunch


Beskrivelse


Sunde og slankende opskrifter på morgenmad og brunch. Med tips og kalorieberegning til de enkelte opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2013

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 5. sep. 2013

Henvender sig til brugere af Vægtkonsulenternes kostprogram - og alle andre der gerne vil spise sundt.

Endnu en udgivelse fra Vægtkonsulenterne, der efterhånden er kendt af rigtig mange, der gerne vil tabe sig og/eller spise sundere. Denne gang handler det om morgenmad og brunch. Her er hjemmelavede marmelader, sunde drikke, godt brød, retter med æg, brunch og meget andet lækkert. Bogen er opbygget over det velkendte koncept med opskriftsbeskrivelse på venstre opslag og foto på det højre. Nederst på opskriftssiden er også kalorieberegninger. Bagest er et afkrydsnings-skema som det kendes indenfor Vægtkonsulenternes koncept. Alt sammen som vi kender det fra de efterhånden mange og meget benyttede kogebøger, de har udgivet. Det virker enkelt og lækkert med kendte ingredienser, så der kræves ingen forkundskaber. Der er et alfabetisk register bag i bogen.

Dette er den første bog fra Vægtkonsulenterne med morgenmad og brunch. Af andre bøger om emnet kan nævnet: Morgenmad & brunch, 2010 af Tonia George samt Morgenmad og brunch, 2012 fra Turbine, den er dog med opskrifter fra det italienske køkken.

En indbydende og veldisponeret kogebog fra Vægtkonsulenterne, der nok skal blive benyttet flittigt på de danske biblioteker.