Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig yngre


Beskrivelse


Om at spise sig yngre og undgå træthed, slap hud, deller, hovedpine, poser under øjnene, humørsvingninger og oppustet mave. Med opskrifter til alle typer af måltider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2009

af

af

Lone Krøgh

d. 31. aug. 2009

Kogebog til de især kvindelige læsere, der tog Thorbjörgs Hafsteinsdottirs tidligere bøger 10 år yngre på 10 uger og Kernesund mad til sig. Disse bøger var meget populære, men bølgen med antiaging og kernesund mad må vist siges at have toppet.

Henved 100 opskrifter på mad som ifølge Thorbjörg Hafsteinsdottir ikke alene sender energi til organismen, men som også booster den mentale energi, giver velvære, bedre udseende og holder kroppens aldring stangen. Det er en meget flot layoutet kogebog med stemningsfyldte billeder af smukke mennesker i gode venners lag og meget lækker mad. Opskrifterne er grupperet efter morgenmad, mellemmåltider, aftensmad, tilbehør etc. og samlet under friske overskrifter som fx "foryngende dressinger og dip der sætter dine rynker på standby." Hafsteinsdottir går uden om komælk, sukker, raffinerede kornprodukter og dårlige fedtstoffer. I stedet bruges forskellige substitutter og specielle ingredienser, som jeg dårligt nok kender og ikke lige ville kunne skaffe, fx xylitol, spirulinapulver eller rå kakaonibs. Sidst i bogen er der kostråd, menuforslag, stikordregister og forhandlere af specielle varer.

Hafsteinsdottir har i 2008 udgivet bestselleren 10 år yngre på 10 uger og er medforfatter på Kernesund mad som forvandler familien på få uger, også fra 2008.

Kogebog som følger op på Hafsteinsdottirs succes fra i fjor. Den henvender sig til hendes trofaste publikum, andre vil nok stå af pga. de mange specialingredienser og friske anprisninger.