Bøger / faglitteratur / opskrifter

Spis godt - sushi


Beskrivelse


Opskrifter på sushi, f.eks. maki, nigiri og wraps.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2010

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 21. jan. 2010

Til alle der gerne vil prøve at lave deres egne sushi-retter.

Så er der endnu en ny bog i "Spis godt"-serien. Denne gang har forfatteren kastet sig over sushi. Bogen er bygget op som de andre i serien med et lille forord, dernæst en ingrediensliste og så følger ellers de lækre og indbydende opskrifter. Til hver opskrift er der flotte farvefotos. Det er grundlæggende ikke svært at lave sushi. Det handler om at bruge de gode råvarer og prøve sig frem med forskellige variationer af de små fiske-hapser. Med denne lille bog får man en kort og god oversigt over de forskellige ord i sushi-verdenen; som fx wasabi, miso og sake. Og så er det ellers bare at gå i gang. Der behøves intet forhåndskendskab, ingredienserne fås i de fleste velassorterede supermarkeder og fiskehandlere.

Der er udkommet mange (koge-)bøger om sushi. Denne "Spis godt"-serie er efterhånden velkendt, formatet er lille og handy og stoffet behandles kort og godt. Bogen kan bruges fra begynderstadiet, og derefter kan man så bevæge sig ud i de mere indviklede sushi-retter med tilhørende større sushi-kogebøger.

En lille handy sushi-kogebog, der kan bruges af alle. Bogen er logisk bygget op med letforståelige opskrifter og flotte farvefotos. Så prøv dig frem og bliv din egen sushi-kok.