Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis mig : sunde pandekager og vafler fra Frk. Skrump : 70 søde, proteinrige, glutenfri, mættende, festlige og vegetariske opskrifter


Beskrivelse


Opskrifter på pandekager og vafler, samt på tilbehør som salater og dip. Der kan varieres med hensyn til sødemidler, fedtstof, gluten, kød, fibre og grønsager. Med det rette tilbehør udgør de et lødigt måltid, og der er fokus på sund og varieret kost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2019

af

af

Lone Krøgh

d. 5. feb. 2019

Hvis man kan lide pandekager og vafler - og hvem kan ikke det? - er der masser af forskellige opskrifter at hente i denne dejlige kogebog.

At pandekager og vafler kan serveres på mange andre måder end med strøsukker og syltetøj, viser denne kogebog. Der er opskrifter på 21 søde og på 22 mættende af slagsen samt på tilbehør i form af salater og dip. Pandekagerne kan tones med hensyn til sødemidler, fedtstof, gluten, kød, fibre, grønsager og meget andet og kan derfor spises morgen, middag og aften. Med det rette tilbehør udgør pandekager og vafler et lødigt måltid, og gennem hele bogen er der fokus på sund og varieret kost. De to forfattere, der tilsammen kalder sig Frk. Skrump, har tidligere udgivet 3 slankekogebøger sammen og nogle stykker hver for sig.

Sikke en lækker kogebog med enkle opskrifter, flot layout og en udogmatisk tone. Den er meget inspirerende og en fornøjelse for både øje og mundvand.

Lise Finckenhagens Pandekager fra 2017 er også en fin kogebog med en masse opskrifter på alverdens pandekager, men dog ingen vafler. Finckenhagen og Frk. Skrump supplerer hinanden fint, og der er ikke grundlag for at foretrække den ene pandekagebog fremfor den anden.