Bøger / faglitteratur / strikkemønstre

Spis & strik : lunt strik & lystige retter : fra Isager & Camillos køkken


Beskrivelse


Strikke- og spisebog inspireret af det kreative miljø omkring Tversted. Indeholder strikke- og madopskrifter, som er bygget op omkring en frugt eller en grøntsag. Med opskrifter på trøjer, et tørklæde, klude, pizzaer, salater, snacks, fisk og muslinger, kager og drinks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2020

af

af

Camilla Sejerøe

d. 25. juni 2020

Strikke- og kogebog med god appetit på livet og maden. For strikkere og andre, der har lyst til at lade sig inspirere af det kreative miljø omkring Tversted Skole.

Marianne Isager laver strik og garn fra den gamle skole i Tversted. Skolen rummer mange andre kreative sjæle, bla. Jørgen Smidstrup (kaldet Camillo), der laver mad, når der er aktivitet på skolen. Her udgiver de sammen en opskriftsbog med udgangspunkt i en frugt eller grøntsag. Således er der under "Tomat" opskrifter på to madretter og en jakke. Der er typisk tre opskrifter pr. råvare. Bogen er illustreret med både tegninger, fotos og diagrammer.

En fin bog, der giver et godt indblik i livet på Tversted Skole. Enkle, brugbare opskrifter på både strik og mad. Billederne er indbydende og smukke.

Annette Danielsen har tidligere udgivet Gæstebud, der også rummer strikke- og madopskrifter i ét. Det særlige ved nærværende udgivelse er stemningen fra Tversted.