Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis svampe


Beskrivelse


Svampe kan noget helt særligt i madlavning, og her kan den erfarne kok udforske mulighederne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2022

af

af

Camilla Sejerøe

d. 29. apr. 2022

Svampe kan noget helt særligt i madlavning, og her kan den erfarne kok udforske mulighederne.

Indledningsvis præsenteres forfatteren og de mest almindelige spisesvampe. Dernæst er der afsnit om forskellige tilberedningsmetoder, fx. grillning og friterede svampe. Desuden er der retter som "Wienerbrød med hvidvinsmarinerede shitake, dild og furikake" og "Champignonmad med whiskymayonnaise, ramsløg og trøffel". Bagerst er afsnittet "Spisekammeret", der både præsenterer produkter, det er godt at have på lager, og giver opskrifter på fx vegansk mayonnaise og diverse fermenterede produkter. Bogen præsenteres ikke som vegansk, men umiddelbart findes ikke noget af animalsk oprindelse. Der er mange farvefotos af retterne.

"Spis svampe" er en kogebog til dem, der vil arbejde med vegansk gastronomi på lidt højere plan. Retterne tager tid at lave, og der er brugt ret specielle ingredienser.

SvampekogebogenSvampekogebogen, der senest udkom i 2016, er også en avanceret kogebog, mens fra 2012 har flere opskrifter til hverdagsbrug, der senest udkom i 2016, er også en avanceret kogebog, mens fra 2012 har flere opskrifter til hverdagsbrug.Informationer og udgaver