Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis vegansk : over 100 enkle, sunde & lækre retter


Beskrivelse


Vegansk kogebog med mere end 100 opskrifter til inspiration for nye og erfarne veganere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 21. apr. 2015

Vegansk kogebog med mere end 100 opskrifter til inspiration for nye og erfarne veganere. Der er noget for enhver smag og indeholder alt, der hører til dagens måltider.

Forfatteren bor i England og driver bloggen peasopueats.com, som handler om vegansk mad og livsstil. Dette er forfatterens debut. Bogen indleder med et par siders motivation for at blive veganer og dernæst er der en oversigt over, hvad køkkenet bør indeholde af ingredienser som minimum. Herefter er bogen opdelt i morgenmad/brunch; frokost og lette middage; middage; tilbehør og saucer samt søde lækkerier. Bagerst er der et udførligt register.

Udgivet i et lækkert layout og med flotte ledsagende billeder gør bogen her interessant og indbydende at have i hænderne. Opskrifterne er til at gå til og en hel del af dem kan laves uden alt for mange specielle ingredienser. Er man veganer, har man nok ingredienserne i forvejen. Retterne er varierede og med masser af grønt, så de forskellige vitaminbehov er dækket.

Der findes en hel del vegetariske kogebøger, som også indeholder retter for veganere fx Mad med kærlighedSupersund vegetarGrøn glædeVeganerkogebog eller Supersund vegetar. Kogebøger kun for veganere er der færre af såsom Grøn glæde eller den noget ældre Veganerkogebog fra 1983. Veganerkogebøger på engelsk findes der til gengæld mange afDer findes en hel del vegetariske kogebøger, som også indeholder retter for veganere fx Mad med kærlighed eller . Kogebøger kun for veganere er der færre af såsom Grøn glæde eller den noget ældre Veganerkogebog fra 1983. Veganerkogebøger på engelsk findes der til gengæld mange afDer findes en hel del vegetariske kogebøger, som også indeholder retter for veganere fx Mad med kærlighed eller Supersund vegetar. Kogebøger kun for veganere er der færre af såsom eller den noget ældre Veganerkogebog fra 1983. Veganerkogebøger på engelsk findes der til gengæld mange afDer findes en hel del vegetariske kogebøger, som også indeholder retter for veganere fx Mad med kærlighed eller Supersund vegetar. Kogebøger kun for veganere er der færre af såsom Grøn glæde eller den noget ældre fra 1983. Veganerkogebøger på engelsk findes der til gengæld mange af.