Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spise med Price sæson 3


Beskrivelse


Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2011

af

af

Lone Krøgh

d. 18. nov. 2011

De mange, mange seere, der trofast følger brødrene Price på tv, vil elske denne kogebog. Den bygger på sæson 3 og behøver ingen bibliotekarisk formidling overhovedet - Adam og James har for længst brandet deres underholdende og charmerende måde at lave tv-mad på.

Opskrifterne til de 10 tv-programmer i 3. sæson af Spise med Price er samlet i denne kogebog. Fremgangsmåden til de enkelte opskrifter bliver beskrevet rimelig kontant, mens der er mange dikkedarer og anekdoter imellem opskrifterne. Disse udenomsværker er meget hyggelige og bringer straks de lune og meget snakkende tv-udsendelser frem på nethinden. Billedsiden er en fin blanding af fotografier fra tv-udsendelserne og humoristiske anretninger af de færdige retter. Nogle af retterne er enkle, mens andre befinder sig i gourmetklassen eller det mere eksperimenterende hjørne. Selv synes jeg, at det er en aldeles herlig kogebog, fordi de bringer de charmerende tv-udsendelser i erindring, men kender man ikke brødrene Prices madprogrammer, er den måske knap så interessant.

Formatet, opbygningen, layoutet og sprogtonen er præcis den samme i de nu tre kogebøger Spise med Price, og det er stadig lige velfungerende alle gode gange tre.

Charmerende og underholdende kogebog fra brødrene Prices tredje sæson af tv-programmet Spise med Price. Jeg kan ikke forestille mig biblioteker, der kan undvære den.