Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spøgelseshvisker


Beskrivelse


Da du er spøgelseshvisker, bliver du kaldt ud til en hjemsøgt skole. Dine valg skal få spøgelserne til at drage til de dødes verden. Men pas på! Dine valg kan hurtigt bringe dit liv i fare.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. nov. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. nov. 2019

I denne bog er du selv hovedpersonen og vælger selv handlingen. I din egenskab af spøgelseshvisker er du tilkaldt til en hjemsøgt skole. Din mission er at hjælpe spøgelserne væk fra skolen og over til de dødes verden. Men træffer du bare ét forkert valg, ryger du selv over til den anden side. For 9-12-årige.

Du er den berømte spøgelseshvisker, som har hjulpet flere spøgelser væk fra vores verden og over til de dødes verden. Men nu er du kommet på en opgave, som nok er en lidt for stor mundfuld. Du er sendt til en nedlagt skole fyldt med spøgelser, som ikke vil derfra. Nogle af spøgelserne er venlige, men det er langt fra alle. Du bestemmer selv handlingen. Træffer du et forkert valg, kan du prøve at løse missionen igen. Og igen.

Det er en både spændende og uhyggelig bog i genren "du er selv hovedpersonen". Mysteriet er ikke nemt at løse, så bogen kan læses mange gange i træk med varierede handlinger.

Der er gennem årene udkommet en del bøger i denne genre, og der er inden for de sidste år udkommet rigtig mange nye gode titler. Eksempelvis bøger som Kloakkens forbandelseDriblekongenPrivatdetektiv, Driblekongen og PrivatdetektivDer er gennem årene udkommet en del bøger i denne genre, og der er inden for de sidste år udkommet rigtig mange nye gode titler. Eksempelvis bøger som Kloakkens forbandelse, og PrivatdetektivDer er gennem årene udkommet en del bøger i denne genre, og der er inden for de sidste år udkommet rigtig mange nye gode titler. Eksempelvis bøger som Kloakkens forbandelse, Driblekongen og .


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 3 (2020)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 73, nr. 3 (2020)