Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spøgelseskrigerne


Beskrivelse


Fantasy. Hal og hans mandskab bliver slået ud af kurs af en voldsom storm, og med vinden imod sig har de intet andet valg end at fortsætte ud på Det Endeløse Hav, hvor ingen før er vendt tilbage fra.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jan. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 5. jan. 2017

Hal og hans mandskab bliver slået ud af kurs af en voldsom storm, og med vinden imod sig har de intet andet valg end at fortsætte ud på Det Endeløse Hav, hvorfra ingen før er vendt tilbage. For dem, der har læst seriens 5 foregående bind. 11-16 år.

Dette er 6 bind i serien "Våbenbrødre". Hal og hans mandskab er på vej tilbage til Skandia efter deres diplomatiske mission i bind 5, men en voldsom storm slår dem ud af kurs og de ender på åbent hav, som ingen før har kortlagt. Vinden vil ikke vende og mens de bliver ført længere og længere hjemmefra, bliver det et spørgsmål om tid, før deres forsyninger slipper op. Og forude venter dem en tragedie, som vil teste hele mandskabets sammenhold. Udstyr og illustrationer er som i de foregående bind.

Det er altid en fornøjelse at læse John Flanagans bøger, og denne er bestemt ingen undtagelse. Bogen er spændende hele vejen igennem, og vi får udviklet mandskabets indbyrdes relationer - hvor især Hals og Stigs forhold bliver sat på den alvorligste prøve hidtil. En virkelig god læseoplevelse for dem, der kan lide forfatterens serier. Da handlingen fortsættes direkte fra hvor det forrige bind sluttede, må det anbefales at have læst de foregående bind før dette.

Ligner i opbygning forfatterens anden serie "Skyggens lærling", og klassiske titler som David Eddings' I spådommens spor.