Bøger / faglitteratur

Spøger det? : få mere ro i hjemmet og sindet


Beskrivelse


Forfatteren giver eksempler på åndelig aktivitet i huse, og forklarer hvordan man selv kan rense eller heale sit hjem, så energien kommer i bedre balance. Hun kommer også omkring bl.a. sensitive børn, åndelige love, tankens kraft og healing af kæledyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2011

af

af

Grethe Lorentzen

d. 10. nov. 2011

Dortea Berg-Jensen henvender sig med denne bog til okkult interesserede, og specifikt til dem, der er nysgerrige med hensyn til fænomenet husrensning/hus healing.

Dortea Berg-Jensen (f. 1963) har en uddannelse som clairvoyant konsulent og som antroposofisk heilpraktiker, og hun arbejder med clairvoyance, husrensning og heilpraktik, bl.a. fra sin klinik på Fanø. I denne bog giver hun eksempler på åndelig aktivitet i huse, og forklarer hvordan man selv kan rense eller heale sit hjem, så energien kommer i bedre balance. DB-J kommer også omkring bl.a. sensitive børn, åndelige love, tankens kraft og healing af kæledyr. Bogen er i talesprog og snakkende med mange gentagelser, men ganske underholdende. For en skeptiker som undertegnede trækker det ned i troværdighed, at der tilsyneladende ikke er læst korrektur, at forfatteren udelukkende er selvrefererende, og at terminologien ikke er stringent.

DB-J udgav i 2010 bogen I selskab med ånder : en bog om clairvoyance og inspiration til dit liv. Hjælp - det spøger! 2 : en håndbog i spøgelser, 2000 og Hjælp - det spøger!!! : om spøgelser, genfærd og gespenstre : håndbog for spøgelseshjælpere, 1998, giver begge case stories i uddrivelse af spøgelser fra steder og personer.

Det er en ganske hyggelig og underholdende bog om spøgeri, husrensning og hus healing, men hvad der er tro, erfaringsbaseret viden eller videnskab i denne bog er svært at få rede på for læseren.