Bøger / faglitteratur

Spørg dine guider : sådan kommer du i kontakt med dit åndelige netværk


Beskrivelse


Om åndelige guider i form af bl.a. engle. Om forskellige typer af åndelige guider, om hvordan de hjælper, samt hvordan de kan kontaktes via tanker, følelser, drømme, andre mennesker og naturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

2007

Henvender sig bredt til læsere med interesse for clairvoyance, åndelig vejledning og åndernes magt.

Forfatteren er clairvoyant og er fra barnsben opdraget med ånder og engle som en naturlig og nødvendig del af hverdagen. Man spørger ånderne til råds, bliver hjulpet af skytsengle eller irriteret af lavere ånder. Ånderne er konkrete eksistenser, synlige for den der er åben for det og somme tider fuldstændigt fysisk tilstedeværende. I et muntert og letflydende sprog fortæller hun om egne og mange andres oplevelser med ånder og skytsengle, og gennem øvelser kan vi lære hvordan vi selv kan påkalde og kommunikere med ånderne for at søge hjælp til hverdagens problemer. Stilen er frisk og underholdende og på ingen måde "hellig". Fx kan man få starthjælp til sin bil ved at bede ånderne om assistance!.

Der findes en hel del bøger om åndelig vejledning og selvudvikling ved hjælp af ånders medvirken, men jeg mindes ikke at have læst andre med en så frisk og ligefrem tilgang, der giver et indtryk af en jordnær indstilling til ånderne, hvis man kan forestille sig en sådan. Bogen kan supplere både selvudviklingshylden og bøger af fx Marion Dampier-Jeans.

Inspirerende oplevelses- og arbejdsbog for læsere, der interesserer sig for clairvoyance og åndeverdenen, og som evt. gerne vil forsøge sig med hjælp fra ånder til at klare hverdags- og livsproblemer.