Bøger / faglitteratur

Spørg sjælen til råds og bryd fri af begrænsende overbevisninger


Beskrivelse


Om at bryde de uskrevne regler og ændre sit liv med få fundamentale overbevisninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Martin Hjelmborg

2007

Bogen er en selvhjælps-terapi for principielt alle, men især mennesker med en alternativ indstilling til tingene og her mest kvinder. Bogen formidles på linje med de andre Borgen-udgivelser af samme art.

Christel Nani (amerikaner) er clairvoyant med evnen til at læse andre mennesker og se lige igennem dem og gå til problemets kerne. Hun holder foredrag og wordshops i USA. Bogen er en gør-det-selv bog i alternativ (psyko)terapi i amerikansk tradition (handlingsorienteret, optimistisk). Nani's pointe er, at vi lader os begrænse af en såkaldt stamme-overbevisning, hvilket hun forstår som uudsagte holdninger hos forældre, familie, arbejdsplads, lokalsamfund, kirke, m.m. Kort sagt holdninger, der begrænser og ødelægger vort liv, men er vanskelige at erkende uden hjælp, da de netop ikke siges direkte. Bogen er en vejledning i at erkende og reformulere disse holdninger, så man kan leve et fuldt tilfredsstillende liv i overensstemmelse med ens sjæls stemme og ens dybeste mening. Denne erkender man ved at mærke at vibrationsniveauet/livsglæden straks vokser. Mange cases i teksten, også om dem terapien ikke lykkedes for. Klart, letforståeligt sprog henvendt i direkte tale til læseren. Indhold, forord, register, om forf., hjemmeside.

Der er mange selvhjælpsbøger for målgruppen, men denne adskiller sig sig ved sin ærlige og realistiske tilgang samt sin indfaldsvinkel til emnet.

Christel Nani giver i bogen et værktøj til at bekæmpe den jantelov, der begrænser vores livsglæde.