Bøger / faglitteratur

Spørgeteknik


Beskrivelse


Hvornår virker hvilke spørgsmål, hvordan og hvorfor? Hvordan styrer og støtter man en samtale, hvordan forandrer man en samtales karakter, hvordan sælger man med sine spørgsmål en vare, udfordrer en medarbejder eller skræller omsvøb og forvanskninger af en samtalepartners udsagn.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Jørgen Bartholdy

2007

I mange sammenhænge er vi mere afhængige af at kunne stille de rigtige spørgsmål end at have de rigtige svar. Ikke kun for at få konkrete oplysninger, men også for at udvikle en samtale og for at forbedre vores professionelle og private kommunikation i forhold til mennesker vi møder direkte. Alle der arbejder med samtaler og kommunikation som redskaber, vil kunne bruge denne bog, der er en praktisk og grundlæggende introduktion til en række teorier om spørgeteknik.

Anders Stahlschmidt og Peter Knoop Christensen er begge selvstændige konsulenter indenfor kommunikationstræning og -teknik. De leverer en god og kontant introduktion til området, men det er især de mange forskellige eksempler og øvelser, der sikrer bogens anvendelighed - ikke mindst for dem, der vil benytte den til selvstudium.

Der findes allerede meget om spørge- og interviewteknik. Denne bog skal fremhæves for sin ligefremme adgang til emnet og sin brede anvendelighed, som strækker sig fra salgsopgaver over medarbejdersamtaler til ganske almindelige sociale færdigheder.

God og bredt anvendelig introduktion til et i øvrigt velbeskrevet emne.


Berlingske tidende

d. 21. nov. 2007

af

af

Markus Bjørn Kraft

d. 21. nov. 2007


Jyllands-posten

d. 5. dec. 2007

af

af

Henrik Ørholst

d. 5. dec. 2007


Jyllands-posten

d. 3. okt. 2007

af

af

Henrik Ørholst

d. 3. okt. 2007


Berlingske nyhedsmagasin

2007, nr. 36

af

af

Markus Bjørn Kraft

2007, nr. 36


Børsen

d. 28. sep. 2007

af

d. 28. sep. 2007