Bøger / faglitteratur

Spørgsmål i tiden. Bind 1 : Starten


Beskrivelse


Beskriver hvordan forfatteren opdagede sine evner som medie, dernæst gives ordet til Master Niham, fra den 13. dimension, der forklarer hvordan "han" ser vores verden. Samt forklaringer på, hvad dimensioner er, hvordan vi bør leve vores liv m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2012

af

af

Christine Christensen

d. 14. feb. 2012

Bogen henvender sig til læsere, der tror på spirituelle kræfter og andre alternative dimensioner. Forfatteren har i flere år fungeret som kanaliserende medie for bevidsthedsvæsner fra andre dimensioner. I denne bog er det en energi, Master Niham, fra den 13. dimension, der ønsker at dele sine erfaringer og viden med os.

Bogen begynder med en beskrivelse af, hvordan forfatteren opdagede sine evner som medie, dernæst gives ordet til Master Niham, der forklarer hvordan "han" ser vores verden. Der er forklaringer på, hvad dimensioner er, hvordan vi bør leve vores liv, og hvilke fejl mange mennesker begår i deres stræben efter materielle goder. Fokus er på den menneskelige udvikling, og målet er at nå til højere dimensioner. Bogen er lettilgængelig, og det meste er skrevet i talesprog. Bogen er desværre præget af mange stave- og slåfejl, men trods det abstrakte og komplicerede emne er den ikke svær at forstå.

Forfatteren har skrevet en lignende bog om sine oplevelser med karma-rådet og ellers er der kommet flere bøger af Inge Olsen, der også har fungeret som kanaliserende medie igennem en årrække, fx i serien Den ny tids visdom.

Bogen er først og fremmest henvendt til dem, der interesserer sig for det spirituelle og alternative. Budskabet i bogen er menneskets stræben efter udvikling, og hvordan vi alle reinkarneres, indtil vi har nået vores fulde potentiale.