Bøger / skønlitteratur / roman

Sporene efter Inés


Beskrivelse


Da Daniels søster Ines bliver dræbt, bliver det starten på en rejse for at finde frem til sandheden om hende. En rejse som bringer ham til Peru og til Afrika samtidig med han finder ukendte sider hos sig selv og Ines.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2017

af

af

Michael Linde Larsen

d. 28. aug. 2017

Daniel er børsmægler og arbejder for Goldman Sachs i New York. Da hans søster Ines dræbes under sit arbejde som NGO'er i Afrika ændres Daniels liv drastisk. Stærk familiehistorie med en globaliseret verden som med og modspiller. Til alle som kan lide en god roman.

Ines har altid gået sine egne veje i bestræbelserne på at bekæmpe verdens uligheder og uretfærdigheder. Da hun bliver dræbt under sit arbejde for læger uden grænser i Afrika rammes broderen Daniel af stor sorg, men også af en længsel efter at finde sandheden om søsteren. Det bliver starten på en rejse ind i sig selv, og i sporene på Ines og hendes kamp for en bedre verden. Scenen er bl.a. henlagt til New York, hvor forfatteren bor og arbejder for FN. Det er hans romandebut.

De to søskende Ines og Daniel bliver symboler på to måder at anskue verden på. Dermed bliver bogen både en historie om en familie i sorg, men også historien om en globaliseret verden, hvor det ene etiske dilemma står i kø efter det andet. Romanen er skrevet i et godt sprog og med sine mange lag vil den tiltale en bred læserskare.

Med sit fokus på verdens ulighed er der tematiske træk til fælles med Vold af Peder Frederik Jensen.


litteratursiden.dk

d. 3. okt. 2017

af

af

Metteline Lykke Rasmussen

d. 3. okt. 2017

Daniel rejser i sporene efter sin søster, som er blevet myrdet i Den Centralafrikanske Republik. Desværre kommer vi aldrig tæt på de to, og spændingen forbliver uforløst. Daniels storesøster, Inés, ki...


Kristeligt dagblad

d. 29. nov. 2017

af

af

Anna Møller

d. 29. nov. 2017


Information

d. 4. nov. 2017

af

af

Victor Boy Lindholm

d. 4. nov. 2017