Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Springet


Beskrivelse


Freja tør springe på en hest, men er bange for vand. Emma tør springe fra en høj vippe, men er bange for heste. Hvem tør springe i faldskærm? Og hvad siger Oliver, som aldrig vil hoppe ud fra et fly?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 12. feb. 2016

Freja tør springe på en hest, men er bange for vand. Emma tør springe fra en høj vippe, men er bange for heste. Hvem tør springe i faldskærm? Og hvad siger Oliver? Fra 10 år, for børn der ikke læser alderssvarende.

Emma og Freja er god til hver deres ting. Det er det samme med deres mødre. En dag skal Emma springe et tandemspring med faldskærm i sin mors klub. Freja er meget imponeret, men det er klassekammeraten Oliver også. Han ville aldrig turde at springe. Freja er lidt lun på Oliver, så måske tør hun prøve et tandemspring. Bogen er inddelt i 18 mindre kapitler. Hver kapiteloverskrift giver en idé om, hvad der sker i kapitlet. Bogen er illustreret med sort- hvide tegninger. "Springet" indgår i "Café serien. Gul".

En fin lille fortælling om at turde gøre noget, man er lidt bange for. Læseren vil kunne genkende sig selv i situationerne.

I Løgne fra samme serie kan du også læse en realistisk historie.