Bøger / faglitteratur til børn / -

Sprogets milepæle : hvornår skal vi være bekymrede for et barns sproglige udvikling?


Beskrivelse


Præsentation af en række forskningsbaserede, sproglige milepæle og redskaber der kan anvendes i forbindelse med vurdering af den sproglige udvikling hos børn i alderen 0-7 år.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. feb. 2014

Denne udgivelse er et fantastisk og letanvendeligt redskab for pædagoger, dagplejere, børnehaveklasseledere samt andre, der arbejder med børns sproglige udvikling. Det er en yderst relevant bog at have stående på hylden i daginstitutioner og på skoler til arbejdet med børnenes sproglige udvikling og også oplagt at have stående på biblioteket på de pædagogiske uddannelsesinstitutioner.

Bogen er både velskrevet, let at læse og let at anvende i det pædagogiske arbejde med børns sproglige udvikling. Det er en meget praksisorienteret udgivelse, som giver gode pejlemærker til målestok for vurdering af børns sprog samt indeholder gode skemaer til arbejdet med sprogvurderingen.

Bogen kan suppleres med titler som Sprogmiljøer i børnehøjde : tværfaglig inspiration til arbejdet med børns sprog, 2011, Håndbog for sprogvejledere, 2010, og Sprog og leg : sproglege til børn fra 2 til 9 år med et eller flere sprog, 2008.

Denne udgivelse er et velstruktureret, letanvendeligt værktøj for faggrupper, der arbejder med børns sproglige udvikling. Bogen giver forskningsbaseret viden til den sproglige screening samt markerer sproglige milepæle til målestok for børns sproglige udvikling.


Læsepædagogen

Årg. 62, nr. 5 (2014)

af

af

Lotte Bolø

Årg. 62, nr. 5 (2014)


Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Årg. 51, nr. 5/6 (2014)

af

af

Bjørn Glæsel

Årg. 51, nr. 5/6 (2014)