Bøger / faglitteratur / øvelser

Stå stærkt vilde kvinde : rejs dig med yoga, chakraer og energilinjer


Beskrivelse


Genfind kroppens harmoni med yin-yoga, meditation og mantraer specielt tilpasset kvindens krop og psyke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 4. feb. 2022

Genfind kroppens harmoni med yin-yoga, meditation og mantraer specielt tilpasset kvindens krop og psyke.

Feministisk yoga- og selvudviklingsbog, der ønsker at lære kvinder at nære deres kvindelighed på et dybere plan. Med udgangspunkt i chakraer, meridianbaner, organer og kirtler gennemgås en række dynamiske yogastillinger- og programmer med yin-yoga, meditationer og mantraer. Øvelserne er sammensat med henblik på at styrke den kvindelige kraft, velvære og smidighed. Efter hvert program er der spørgsmål til refleksion. Indimellem er der anekdoter fra forfatterens liv som småbørnsmor og yogalærer på Ærø. Kristine Skytte Glue er cand. mag og yogalærer, og har tidligere udgivet : søfolk, frihed og velsmag.

Æstetisk og velskrevet hyldest til den feminine krop og bevægelse. Teksten har harmonisk følgeskab af Bjørg Dalheims smukke fotos med Ærø som kulisse.

Uden at være helt så feminint fokuserede så er der en del værker, der på lignende vis kobler yogapraksis med sundhed og velvære fx: Iyengar yoga for velvære og sundhedRestorativ yoga og Restorativ yoga : reducer stress, få energi og find balanceUden at være helt så feminint fokuserede så er der en del værker, der på lignende vis kobler yogapraksis med sundhed og velvære fx: Iyengar yoga for velvære og sundhed og : reducer stress, få energi og find balance.