Bøger / skønlitteratur / roman

Stadig mig


Beskrivelse


Louisa Clark er rejst fra England til New York, hvor hun skal være personlig assistent hos en rig familie. Kæresten er blevet hjemme, og efter noget knas danner Louisa par med en newyorker. Forviklinger og uventede begivenheder tvinger Louisa til at gøre op med sig selv, hvordan hun egentlig vil leve sit liv.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2018

af

af

Lone Krøgh

d. 3. jan. 2018

Charmerende kærlighedshistorier med et twist er Jojo Moyes' varemærke. Sådan er det også her i tredje roman om den slagfærdige Louisa Clark, som nu er i New York, mens hendes nye store kærlighed er blevet i England. For de mange læsere af Mig før digEfter dig og Efter digCharmerende kærlighedshistorier med et twist er Jojo Moyes' varemærke. Sådan er det også her i tredje roman om den slagfærdige Louisa Clark, som nu er i New York, mens hendes nye store kærlighed er blevet i England. For de mange læsere af Mig før dig og .

Louisa er blevet personlig assistent hos en virkelig rig familie i New York. Først er hun lidt benovet, men med sit gåpåmod og sit spraglede tøj er hun sin egen og har snart en håndfuld meget forskellige venner. Der er knas med kæresten Sam hjemme i England, og inden Louisa ser sig om, danner hun par med newyorkeren Josh, som på mange måder minder om Will. Den Will, som hun elskede så højt, og som inden sin død opfordrede hende til at rejse ud og søge eventyret. Bedst som det tegner lyst, ændrer alt sig med en fyring og et dødsfald, og Louisa bliver tvunget til at gøre op med sig selv, hvordan hun egentlig vil leve sit liv.

Endnu en gang leverer Jojo Moyes (f. 1969) en charmerende og letløbende kærlighedshistorie, hvor siderne med forviklinger og frydefulde op- og nedture vender sig selv. Som læser er man i godt selskab og hooked fra første side, og har man ikke læst de første to bind om Louisa Clark, bliver der fra starten opsummeret på elegant vis.

Kan læses på linje med fx Lucinda Riley, Liane Moriarty, Jenny Colgan og Kate Morton.


litteratursiden.dk

d. 6. juni 2018

af

af

Rikke Bødker

d. 6. juni 2018

Underholdende og sorgmunter fortsættelse i serien om Lou Clark, som nu er i New York. Lou Clark er rejst til New York, hvor hun har fået job som selskabsdame hos familien Gopnik. De tilhører New York...


Jyllands-posten

d. 25. mar. 2018

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 25. mar. 2018