Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Stævne med Sigge


Beskrivelse


Elina er hestepasser for verdens bedste shetlandspony, Sigge og de skal snart til stævne. Men så bliver Inger syg og hvem skal nu passe rideskolen?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 15. jan. 2020

Elina er hestepasser for verdens bedste shetlandspony Sigge, og de skal snart til stævne. Men så bliver Inger syg, og hvem skal nu passe rideskolen? 17. bog om Sigge og Rideskolen Agersøs Ponyer (RAP). En hyggelig hestebogsserie for alle mellem 8 og 10 år.

Elina elsker at være hestepasser for Sigge, men da Inger bliver syg, opdager hun, hvor meget arbejde der er i at passe en hel rideskole. Elinas mor og Elina organiserer pasning af både rideskole og ponyer. Heldigvis får de hjælp fra alle de andre hestepassere og deres forældre. Bare nu Inger når at blive rask inden det store stævne på Lundegård. Det er Eriks sidste stævne på Sam, så de har næsten fortjent at vinde. Men derfor har Elina nu alligevel tænkt sig at kæmpe for sejren.

Endnu en skøn bog om Sigge og alle de andre søde ponyer på Rideskolen Agersø. Her er heldigvis ikke forandret meget siden 1. bind, Alle elsker Sigge, og livet på rideskolen går sin vante, men utroligt hyggelige, gang. Teksten er som tidligere krydret med små sort/hvide stregtegninger og enkelte fotos bagerst. Man mærker forfatterens kærlighed til hestene, og så har hun et fantastisk talent for at beskrive de små, men meget betydningsfulde, dramaer i enhver hestepiges liv.

De ældste kan med fordel hoppe ombord i Kirsten Sonne Harilds serie Pony & co, hvor der sker lidt merePony & co..


litteratursiden.dk

d. 28. juni 2020

af

af

Annie Christensen

d. 28. juni 2020

De populære bøger om Rideskolen Agersø er nået til nr. 17, og serien fortsætter med velfortalte historier om Elina og hendes oplevelser med den søde og frække shetlandspony Sigge. Elina er blevet hest...