Bøger / skønlitteratur / roman

Stalker


Beskrivelse


Krimi hvor en stalker og seriemorder filmer sine ofre og udfordrer politiet. Hvorfor sker det, og hvor mange skal dø, inden politiet eller tidligere kommissær Joona Linna, der går i gang med sin egen efterforskning, afslører sagernes rette sammenhæng?

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 30. okt. 2014

Kommissær Joona Linna vender tilbage fra de (næsten) døde for at hjælpe sin afløser i en barsk sag, hvor en morderisk stalker filmer sine ofres død og udfordrer politiet. Træk gardinerne for, lås dørene og (u)hyg jer - alle I krimilæsere.

Joona Linna opspores efter 1 års selvvalgt skjul og kæmper en kamp mod tidligere kollegaer og sine indre dæmoner for at bidrage til opklaringen af en serie kvindemord, der af morderen/stalkeren annonceres for politiet på YouTube. Samtidig er andre af personerne fra de tidligere bind i serien viklet ind i et dramatisk spil med flere aktører og voldsomme oplevelser. På den måde fortsætter historien fra de første bind i samme fortællestil som tidligere, og slutningen antyder endnu en markant fortsættelse.

Igen en omfangsrig bog fra forfatterparret, men med styr på de ofte voldsomme virkemidler og de sammenhængende handlingsspor, så den ikke virker for lang. Det er effektiv og grum spænding fra først til sidst.

Bogen fortsætter såvel den litterære og nervepirrende linje som dele af personkreds og handling fra de tidligere bind i serien, og bøgerne bør absolut læses i rækkefølge. En rigtig Kepler-bog, der er lige så effektiv som fx mere internationale bøger af Karin Slaughter og Chris Carter.


litteratursiden.dk

d. 15. dec. 2014

af

af

Arne Larsen

d. 15. dec. 2014

Succes-ægteparret leverer igen et mesterligt plot med forrygende og isnende uhygge samt et forfriskende gensyn med psykologen Erik Maria Bark. Et link til et klip på Youtube, som viser en kvinde i fær...


Berlingske tidende

d. 8. nov. 2014

af

af

Jesper Elsing

d. 8. nov. 2014


Jyllands-posten

d. 22. nov. 2014

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 22. nov. 2014


Weekendavisen

d. 7. nov. 2014

af

af

Morten Hesseldahl

d. 7. nov. 2014


Børsen

d. 7. nov. 2014

af

af

Line Rasmussen

d. 7. nov. 2014