Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Star Girl - en vild plan


Beskrivelse


Zack inviterer Nanna til Star Girl-koncerten, uden at vide at hun er Star Girl. Luna og Anton hjælper med at lægge en plan, hvor Luna er vikar for Star Girl, uden at nogen opdager noget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. feb. 2020

af

af

Julie Arndrup

d. 3. feb. 2020

Ny bog, nr. 7, i serien om Nanna og hendes hemmelige dobbeltliv som "Star Girl" - berømt og elsket sangerinde. Let at læse for 9-11 år.

Nanna øver til en kommende Star Girl koncert og har selskab af vennerne Luna og Anton, som er de eneste der ved hun er Star Girl. Men så inviterer Zack hende til Star Girl koncerten, og fordi hun godt kan lide Zack kommer hun til at sige ja. Heldigvis hjælper Luna og Anton med at lægge en plan. Luna kan også Star Girls dans, og med en paryk og det rigtige tøj og make-up, kan hun måske fungere som vikar noget af tiden, uden at nogen opdager noget. Så Nanna kan få lidt tid med Zack til koncerten.

"Star Girl" er en letlæst serie i lix 12, der formår at få både plot og drama med. Det er både spændende med Nannas hemmelige identitet, og samtidig nogle dejligt positive historier om gode venner der hjælper hinanden. Der er en del enkle, farvemættede illustrationer i bogen, som understøtter handlingen godt.

Man kan med fordel læse de 6 andre bøger i serien, der starter med Star Girl - koncert eller kirsebærDen store chance. En anden letlæst serie om veninder og det at være kendt, er serien "Stjernestøv", der starter med Den store chanceMan kan med fordel læse de 6 andre bøger i serien, der starter med Star Girl - koncert eller kirsebær. En anden letlæst serie om veninder og det at være kendt, er serien "Stjernestøv", der starter med .