Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Star girl - jagten på Star Girl


Beskrivelse


Luna, Anton og Nanna skal lave en opgave i skolen om mysterier. De vil finde ud af, hvem Star Girl er. Nanna er Star Girl, men det ved hendes venner ikke. Hvordan skal hun komme igennem det her?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. jan. 2018

af

af

Inge Lykke

d. 10. jan. 2018

Nanna er Star Girl. Hun har fået udgivet et album med sange og er booket til koncerter over hele landet. Der er ingen, som ved, at hun er Star Girl. Ikke engang hendes bedste venner, Luna og Anton. For 9-11-årige.

Luna foreslår, at Anton, Nanna og hun skal lave en emneopgave i skolen, som skal have titlen: "Hvem er Star Girl"? Nanna bliver rystet, men hun siger ja til at være med. Luna ved, at den bluse, Star Girl havde på til koncerten i sidste måned, er designet af hendes mor. Den slags bluser bliver kun solgt i hendes mors butik. De tre sætter sig og ser video fra et kamera, som hænger i butikken for at se, hvem der har købt den slags bluse. Nanna har det skidt og er helt tør i munden. Hvad skal hun gøre? Illustrationerne, som er farvede tegninger, findes på alle dobbeltopslag.

Fin frilæsningsbog til dem, der godt kan lide at danse, synge og optræde, og som drømmer om, at blive stjerne på en scene. Det er også en bog om venskab. Hvor stor tillid, tør man vise sine venner?.

Nummer et i serien om Star Girl er Star Girl - koncert eller kirsebærDanmarks bedste band. Andre bøger om børn, som optræder er serien om Roller Kids fx Danmarks bedste bandNummer et i serien om Star Girl er Star Girl - koncert eller kirsebær. Andre bøger om børn, som optræder er serien om Roller Kids fx .