Bøger / skønlitteratur til børn / science fiction

Star wars - hvor er wookieen?


Beskrivelse


Billedbog - science fiction. Chewbacca er vendt tilbage, og han har taget sine wookie-venner med. Oprørerne har rapporteret, at han er set mange forskellige steder i galaksen. Find ham på 15 forskellige helsides myldretegninger fra Star wars-universet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 14. sep. 2017

Findebog med tegnede myldrebilleder fra Star Wars-universet. For især drenge mellem 4 og 8 år og alle, der ikke kan få nok af hverken Star Wars eller Chewbacca.

Chewbacca er vendt tilbage og han har taget sine wookie-venner med. Oprørerne har rapporteret, at han er set mange forskellige steder i galaksen. Den behårede Chewbacca har gemt sig på 15 forskellige helsides myldretegninger fra Star Wars-universet. Han skal findes i fx Starkiller-basen, på Maz Kantanas slot, på oprørsbasen eller på droidefabrikken. Alle stederne vrimler det med fjender fra Imperiet og Den Første Orden. Når du har fundet Chewbacca er der flere, mere udfordrende, opgaver på de bagerste sider i bogen.

Her er virkelig guf for alle Star Wars-fans. De farvelagte illustrationer er holdt i en dyster tone, der passer til universet. Dog virker stregen en smule gnidret på de matterede sider, der er i en mørk farveskala. Et vist kendskab til Star Wars-universet kan være en fordel, men man kan også bare vælge at løse opgaverne, som i enhver anden findebog. Det tager lidt tid, men opgaverne er ikke sværere end at børnene med lidt tålmodighed selv kan løse dem.

Bibliotekerne har ikke andre billedbøger fra Star Wars-universet. Bogen kan sammenlignes med fx Phineas og FerbKan du finde Holger?, hvor det er det kendte univers, der tiltrækker læseren. Som findebog vil de helt klassiske bøger som fx Martin Handfords Kan du finde Holger? være en større udfordringBibliotekerne har ikke andre billedbøger fra Star Wars-universet. Bogen kan sammenlignes med fx Phineas og Ferb, hvor det er det kendte univers, der tiltrækker læseren. Som findebog vil de helt klassiske bøger som fx Martin Handfords være en større udfordring.Informationer og udgaver