Bøger / faglitteratur til børn

Star wars i 100 scener


Beskrivelse


Genfortælling af de vigtigste scener i de første seks Star wars-film med fakta om figurerne og scenernes tilblivelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2014

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 1. sep. 2014

Rigt illustreret bog, der genfortæller historien i de 6 første "Star wars"-film. For fans fra ca. 8 år.

Denne omfangsrige bog genfortæller scene for scene historien i de 6 første "Star wars"-film i kronologisk rækkefølge. Hvert opslag er illustreret med et stort stillbillede fra filmene omgivet af små billeder, billedtekster og tekstbokse, der sætter fokus på figurer, steder, filmenes tilblivelse, skuespillere osv. En brødtekst fortæller kort handlingen. Bagest register (i bogen kaldt "Indeks"). Bogens kortfattede tekst er ganske velskrevet. Mange af de større stillbilleder fra filmene kan forekomme lidt kornede og uskarpe.

Der findes en del andre "Star wars"-bøger på dansk. Af forfatteren til denne bog findes leksikalske bøger om emnet - fx Star Wars - klonernes angreb, 2013. Disse bøger er i mere klassisk layout med friklippede fotos på hvid baggrund og rummer nok detaljeret gennemgang af figurer osv., men ikke som denne bog en filmgennemgang episode for episode.

Alt i alt en ganske flot "Star wars"-bog, der scene for scene genfortæller filmene. Illustreret genfortælling af en filmhandling er måske ikke det mest spændende, der findes, så man skal nok være aficionado for at få det fulde udbytte af bogen. Men mindre dedikerede fans kan også have glæde af bogen som bladrebog.Informationer og udgaver