Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Star Wars - the last Jedi


Beskrivelse


Science fiction. Rey drager ud for at finde Luke Skywalker, Poe bekæmper Den Første Orden på sin egen måde, og Finn forsøger at redde alle ved at stole på mekanikeren Rose.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 18. maj 2018

I disse bøger møder vi for første gang pigen Rey, piloten Poe og den frafaldne Stormtrop Finn der må kæmpe side om side med den legendariske general Leia Organa. For den Øverste Leder Snoke og hans højre hånd Kylo Ren er formidable og skræmmende fjender for Modstandsbevægelsen. For alle over 13 år der elsker Star Wars universet.

Her er to bøger der beskriver begivenhederne fra Star wars episode VIIStar wars episode VIIIStar wars i 100 scener og I. Det er samlet set historien om den store fjende; Den Første Orden, der har formået at rejse sig fra asken af Imperiet, og blive en dominerende magtfaktor i galaksen. Og det er historien om Modstandsbevægelsen og Leias fortsatte kamp for frihed i galaksen. En opgave hun får hjælp til af de nye, unge helte: den dumdristige pilot Poe, den begavede Rey, og den opofrende Finn. Bogen bag "The force awakens" er skrevet af Alan Dean Foster der har skrevet adskillige film-noveller, og bag "The last jedi" står Jason Fry, der bl.a. har skrevet Star wars i 100 scener og flere illustrerede guider til universetHer er to bøger der beskriver begivenhederne fra Star wars episode VII og . Det er samlet set historien om den store fjende; Den Første Orden, der har formået at rejse sig fra asken af Imperiet, og blive en dominerende magtfaktor i galaksen. Og det er historien om Modstandsbevægelsen og Leias fortsatte kamp for frihed i galaksen. En opgave hun får hjælp til af de nye, unge helte: den dumdristige pilot Poe, den begavede Rey, og den opofrende Finn. Bogen bag "The force awakens" er skrevet af Alan Dean Foster der har skrevet adskillige film-noveller, og bag "The last jedi" står Jason Fry, der bl.a. har skrevet Star wars i 100 scener og flere illustrerede guider til universetHer er to bøger der beskriver begivenhederne fra Star wars episode VII og Star wars episode VIII. Det er samlet set historien om den store fjende; Den Første Orden, der har formået at rejse sig fra asken af Imperiet, og blive en dominerende magtfaktor i galaksen. Og det er historien om Modstandsbevægelsen og Leias fortsatte kamp for frihed i galaksen. En opgave hun får hjælp til af de nye, unge helte: den dumdristige pilot Poe, den begavede Rey, og den opofrende Finn. Bogen bag "The force awakens" er skrevet af Alan Dean Foster der har skrevet adskillige film-noveller, og bag "The last jedi" står Jason Fry, der bl.a. har skrevet og flere illustrerede guider til universet.

Det er et par flotte bøger som på en spændende måde genfortæller handlingen fra filmene, men også tilføjer lidt ekstra til fans af universet.

Vil tale til de der kunne lide Star Wars, episode 1Star Wars, episode IIStar Wars episode III, Star Wars, episode II og Star Wars episode IIIVil tale til de der kunne lide Star Wars, episode 1, og Star Wars episode IIIVil tale til de der kunne lide Star Wars, episode 1, Star Wars, episode II og .


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2017

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 19. dec. 2017

To flotte, gennemillustrerede bøger om den nye Star Wars-film "The Last Jedi". For fans fra 10/11 år. Yngre læsere - måske især drenge - helt ned til 6-7 år vil sikkert gerne kigge med på bøgernes mange detaljerede billeder.

To oplevelses- og bladrebøger om filmen "The Last Jedi". I "Star Wars - The Last Jedi - Fantastiske Fartøjer" får vi 16 tværsnit af rumfartøjer fra filmen - lige fra "Modstandsflagskibe" til "Skispeeder". Bagest et afsnit om fartøjernes størrelsesforhold. I "Star Wars - The Last Jedi - Den Illustrerede Guide" gennemgås de mange steder og figurer i filmen, både nye og ældre. Bogen er illustreret med friklippede farvefotos af figurer, våben og effekter fra filmen. Bagest i denne bog er der register, så man nemt kan finde frem til de enkelte figurer.

Bøgernes tekster er velskrevne. I begge bøger rummer hvert opslag først en brødtekst, men en stor del af teksterne består af billedtekster og tekster i faktabokse. De friklippede farvefotos på fortrinsvis hvid baggrund er med til at gøre siderne overskuelige på trods af de mange billedtekster og giver bøgerne et flot og lækkert udseende. To tiltrækkende og indbydende bøger for fans af Star Wars-universet.

De to bøger svarer fuldstændig til to tilsvarende bøger om den forrige Star Wars-film "The Force Awakens", som den nye film hænger nøje sammen med: Star wars - the force awakensStar wars - the force awakens om figurerne og om rumfartøjerneDe to bøger svarer fuldstændig til to tilsvarende bøger om den forrige Star Wars-film "The Force Awakens", som den nye film hænger nøje sammen med: om figurerne og om rumfartøjerne.