Bøger / skønlitteratur / science fiction-noveller

Start uret : noveller


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 6. dec. 2010

Nye science-fiction læsere kan begynde her! Den kan læses af alle, der har lyst til sci-fi, og kan også anvendes i undervisningssammenhæng, idet der er tale om adskilte noveller.

Benjamin Rosenbaum er en af de nye store forfattere på science-fiction scenen i USA. Han skriver veloplagt og fabulerende, og opfinder nye verdener som vi andre skifter tv-kanal. Novellerne her er meget forskellige i længde og indhold, men de kræver alle som én. at man lægger sin almindelige verdensopfattelse bag sig og lever sig ind i netop denne histories univers. Bogen udgives af Science Fiction Cirklen, der udgiver ny science-fiction på dansk, prisværdigt initiativ.

Man kan sammenligne med Det himmelske tyranni, noveller af Stephen Baxter eller med Ingenmandsland nr. 4 i serien Lige under overfladen, der rummer noveller af 22 danske up-coming sci-fi novellister.

En rigtig fin samling hjernegymnastik til den oplagte læser. Her stilles virkelig krav til omstillingsparathed, men den belønnes rigeligt i form at nye oplevelser.


litteratursiden.dk

d. 24. jan. 2011

af

af

Jette S. F. Holst

d. 24. jan. 2011

Evig barndom, nye guder og en verden hvor ballonskibe er den eneste luftbårne trafikform er blot nogle af emnerne i denne samling science fiction noveller. Jeg har ikke tidligere læst noget af Benjami...


Proxima

Nr. 93 (2011)

af

af

Knud Larn

Nr. 93 (2011)


Himmelskibet

Nr. 41 (2014)

af

af

Jesper Rugaard

Nr. 41 (2014)