Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Station 14 - hunden i havnen


Beskrivelse


Mads er med sin far på arbejde. Mads' far er indsatsleder, og de bliver kaldt ud for at redde en hund, der er faldet i havnen. Det er ikke nemt at få hunden op af vandet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2017

af

af

Stine Bille

d. 27. nov. 2017

Mads er med sin far på arbejde. Mads' far er indsatsleder, og de bliver kaldt ud for at redde en hund, der er faldet i havnen. Det er ikke nemt at få hunden op af vandet. For de 7-8-årige.

"Station 14 - hunden i havnen" er en ny bog om Mads og hans far. Bogen indgår i serien "Læs løs 5" og har lix 6. Mads er med sin far på arbejde. De bliver kaldt ud til en opgave på havnen, hvor de skal redde en hund op af vandet. Hunden løb efter en bold og opdagede ikke kanten, og faldt derfor ned i havnebassinet. Hunden er bange, og den lille pige der gik tur med hunden græder. Mads' far er indsatsleder og har taget Rune med, som er dykker. Rune springer i vandet og svømmer hen til hunden. Den gør og er bange. Mon det lykkes at redde hunden op af havnen?.

En varm og sød lille historie om menneskets bedste ven.

I samme serie findes også Station 14 - reddet af dronenEmil og Luna og Sofus hvor Mads og far slukker en ildebrand. En anden bog kunne være Emil og Luna og Sofus som også handler om hundeI samme serie findes også Station 14 - reddet af dronen hvor Mads og far slukker en ildebrand. En anden bog kunne være som også handler om hunde.