Bøger / faglitteratur / erindringer

Stemmer af sølv : mit møde med en magisk virkelighed


Beskrivelse


En spirituel selvbiografi om at åbne sit hjerte og sind for den magiske virkelighed.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2017

af

af

Hamide Kara

d. 3. maj 2017

En spirituel selvbiografi om at åbne sit hjerte og sind for den magiske virkelighed. For lånere med interesse for clairvoyance og det mystiske.

Journalist Laura Engstrøm skriver om sin rejse fra at være skeptiker til overbevist. I sin desperation opsøger Laura clairvoyant Anna som hjælper hende med at erkende sine problemer, heriblandt især ift. hendes parforhold. Laura overgiver sig da også endeligt til overbevisningen om at der findes en anden virkelighed, efter overnaturlige oplevelser med Anna. "I min sidste konsultation hos Anna før vores tur sagde hun, at hun ville åbne mig, så jeg kunne se det, hun så. Jeg skulle være klar til det, der ventede os i Mexico. Jeg ved ikke, hvad det var, hun gjorde, eller hvad der skete, men da hun healede mig, blev jeg sendt afsted langt ud i universet. Jeg ekspanderede med en energi, der føltes, som om jeg var blevet injiceret med elektrisk stød. Jeg fløj!".

En velskrevet debutbog. Fortællingen formår at fastholde læserens interesse for forfatterens nye spirituelle virkelighed, hvor alle har evner som kan muliggøre kontakt med det overnaturlige. Skal man se det for at tro det, eller tro det for at se det?.

En anden bog som også indeholder spirituelle samtaler mellem en journalist og et clairvoyant medie er Englen fra Viby. Heri er der også søgen efter en alternativ forklaring på meningen med livet på jorden og hinsides.


Weekendavisen

d. 11. maj 2017

af

af

Pernille Stensgaard

d. 11. maj 2017