Bøger / skønlitteratur / roman

Stemmer der dræber : spændingsroman


Beskrivelse


Tidligere superagent Ditlev Martins er flyttet tilbage til Danmark, hvor han modtager et mystisk brev med en latinsk tekst. I Venedig meldes hans tidligere forlovede Giulietta savnet. Kort tid efter dukker hun op i Paris iført et bombebælte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2018

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 1. mar. 2018

Endnu en superspændende thriller med den tidligere superagent Ditlev Martins som hovedperson. Denne gang præsenteres vi for Martins i en speget sag, som involverer hans tidligere forlovede og fører frem til et muligt opgør med en tidligere arbejdsgiver. Guf for dig som sluger spændingsbøger.

Tredje selvstændige thriller med Ditlev Martins som omdrejningspunkt. Martins er flyttet tilbage til Danmark og Sydhavnen. Tilbage i Venedig har han efterladt sin tidligere forlovede Giulietta, da han må indse, at de alligevel ikke har nogen fremtid sammen. Den nye sag indeholder et mystisk brev med en latinsk tekst. En gammel kollega og ven, Dina, kæmper for forældremyndigheden over sin autistiske datter. Og i Venedig meldes Giulietta savnet, hvorefter hun kort tid efter dukker op i Paris iført et bombebælte! Plottet tager fart, og Martins må indse, at han er oppe mod kræfter som forsøger at udrydde både ham selv og hans nærmeste. Og hvordan er forbindelsen mon til en nazi-bunker i 1944, hvor bogens plot starter? David Garmark har foruden serien om Ditlev Martins fx skrevet RakelsmindeEn ørn fanger ikke fluer og En ørn fanger ikke fluerTredje selvstændige thriller med Ditlev Martins som omdrejningspunkt. Martins er flyttet tilbage til Danmark og Sydhavnen. Tilbage i Venedig har han efterladt sin tidligere forlovede Giulietta, da han må indse, at de alligevel ikke har nogen fremtid sammen. Den nye sag indeholder et mystisk brev med en latinsk tekst. En gammel kollega og ven, Dina, kæmper for forældremyndigheden over sin autistiske datter. Og i Venedig meldes Giulietta savnet, hvorefter hun kort tid efter dukker op i Paris iført et bombebælte! Plottet tager fart, og Martins må indse, at han er oppe mod kræfter som forsøger at udrydde både ham selv og hans nærmeste. Og hvordan er forbindelsen mon til en nazi-bunker i 1944, hvor bogens plot starter? David Garmark har foruden serien om Ditlev Martins fx skrevet Rakelsminde og .

Underholdende og veldrejet thriller med afsæt i ny videnskab, teknologi og konspirationsteorier.

Jeg kommer til at tænke på internationale spændingsforfattere som Michael Crichton og fx Robert Ludlum, og Garmark gør det godt i enhver sammenligning.