Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Stemmetyven - pigen med de to ansigter


Beskrivelse


Fantasy. Tia har den særlige evne, at hun kan efterligne andres stemmer. Tias bedste ven, Halvar, er taget til fange, og ingen har tænkt sig at gøre noget for at redde ham fra den visse død. Tia må gøre noget, men hvad?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2018

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 27. feb. 2018

Første bog i fantastisk spændende fantasy-serie om pigen Tia, der bliver kaldt Stemmetyven, og Bjørka, pigen med de to ansigter. Selvlæsning fra ca. 10 år.

Første bind i ny fantasy-serie "Stemmetyven" om pigen Tia, der bliver kaldt Stemmetyven, fordi hun har den særlige evne, at hun kan efterligne andres stemmer. Hendes bedste ven, Halvar, er taget til fange af den onde klanleder Tarelf, og ingen har tænkt sig at gøre noget for at redde ham fra den visse død i Slangegraven. Tia må gøre noget, men hvad? Hun får en idé, hvor hun kan gøre brug af sin særlige evne, og drager afsted. På vejen møder hun Bjørka, pigen med de to ansigter.

Spændende start på ny fantasy-serie. Bogen er kort, men formår alligevel at have alle de bedste elementer i fantasy med: En troværdig beskrivelse af universet, en hovedperson vi kan identificere os med, en farefuld færd, spænding og en vis mængde mystik, der lurer lige under overfladen. Den er flot og stemningsfuldt illustreret af Lars Gabel. Jeg venter spændt på den næste bog!.

Universet minder om Skammerens datterVildheks. Bind 1 : IldprøvenRavmedaljonen, men denne bog er væsentligt kortere. Læsere af Vildheks. [Bind] 1 og Ravmedaljonen (Pigen fra havet, 1), vil også kunne lide denne serieUniverset minder om Skammerens datter, men denne bog er væsentligt kortere. Læsere af Vildheks. [Bind] 1 og Ravmedaljonen (Pigen fra havet, 1), vil også kunne lide denne serieUniverset minder om Skammerens datter, men denne bog er væsentligt kortere. Læsere af Vildheks. [Bind] 1 og (Pigen fra havet, 1), vil også kunne lide denne serie.


Weekendavisen

d. 26. apr. 2018

af

af

Emil Blichfeldt

d. 26. apr. 2018


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 5 (2018)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 71, nr. 5 (2018)