Bøger / skønlitteratur / roman

Stilleleg


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Journalisten Nora Sand skal dække historien om en halshugget politibetjent, hvor morderen har filmet mordet. Der er mistanke om en terrorhandling, men Nora fatter hurtigt mistanke til, at en anden i lokalsamfundet står bag.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 14. okt. 2019

Spændende og hårrejsende krimi om journalisten Nora Sand som denne gang får til opgave at dække historien om en engelsk politimand som bliver halshugget. For læsere af kriminalromaner.

Nora må afbryde sin ferie i Thailand, da Krebsen kalder hende til den lille provinsby Toppingham i England. En politimand er blevet brutalt myrdet, og mordet er filmet og sendt til medierne. Mistanken falder hurtigt på terror, men Nora graver i sagen og opdager, at noget er helt galt i den lille by, og at morderen formentlig skal findes i lokalsamfundet. Samtidig bliver hun kontaktet af ekskæresten Andreas, som er bange fordi hans og Birgittes lille datter, Viola, pludselig er blevet alvorlig syg, men ingen ved hvad hun fejler. Det er fjerde bind i serien om Nora Sand, hvor første bind er Pigerne fra Englandsbåden.

En fremragende og underholdende krimi som man selvfølgelig bare må læse, hvis man har fulgt serien om Nora Sand. Det kan anbefales at læse bøgerne i rækkefølge. En velskrevet krimi, hvor sproget flyder godt og plottet er gennemtænkt og veludført.

Ønsker man at læse en anden lignende god krimi, kan Anna Grues forfatterskab anbefales. Hendes første krimi i serien om Dan Sommerdahl hedder Dybt at falde.


litteratursiden.dk

d. 4. nov. 2019

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 4. nov. 2019

I denne hæsblæsende krimi spiller Lone Theis på tidens frygt for islamistisk terror og afdækker nogle af de store sociale problemer i dagens England. Selv om alt på overfladen emmer af idyl, er der no...


Berlingske tidende

d. 22. nov. 2019

af

af

Merete Reinholdt

d. 22. nov. 2019


Politiken

d. 4. jan. 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 4. jan. 2020