Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Stjernepigen


Beskrivelse


Klara og hendes veninder har mulighed for at spille teater i klubben. Det vil de gerne, men både Klara og Julie ønsker at spille hovedrollen. Mon det går godt?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2015

af

af

Vibeke Axelsen

d. 5. maj 2015

I klubben kan de, der har lyst, melde sig til at spille teater. Det vil blandt andre Klara og hendes veninder rigtig gerne. Kan læses af og interessere 9-11-årige.

Denne bog er nr. 10 - en selvstændig fortsættelse - i serien om Klara. Klara og hendes veninder, Julie og Rose, har meldt sig til et teaterstykke, som de skal spille i klubben. Da der skal fordeles roller, bliver der problemer, fordi der er flere, der ønsker den samme rolle. Klara får den rolle, hun har ønsket, og hun glæder sig til at spille den, også selvom det betyder - eller måske er det fordi, at hun i sidste scene skal kysse Frej, som hun synes er ret sød. Men Julie er meget ked af det. Det er ved at gå ud over kammeratskabet, men Frej finder på råd, så alle bliver tilfredse. Illustrationerne er i sort/hvid. På første side introduceres de tre piger. Der er syv kapitler. Bogstavtyperne er store.

Hvis du godt kan lide at læse om, hvordan Klara og hendes veninder og venner har det sammen, hvilke glæder og problemer, de har, vil denne bog være noget for dig. Det er en meget god bog, som kunne foregå i virkeligheden. Den er let at læse.

I serien "Funky" berøres de samme temaer set og oplevet af nogenlunde samme aldersgruppe.