Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Stjerneridderne - stjerneborgen i rummet


Beskrivelse


Science fiction om 3 venner, som ved et tilfælde kommer til at træde gennem et spejl i et gammelt hus, der viser sig at være en portal til en kæmpe stjerneborg i rummet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 23. dec. 2015

3 venner kommer ved et tilfælde til at træde gennem et spejl i et gammelt hus, som viser sig at være en portal til en kæmpe stjerneborg i rummet. For dem der kan lide letlæst science fiction fra ca. 8-9 år og op.

De tre venner Ban, Sammy og Mia udforsker et forladt gammelt hus, men kommer ved et tilfælde til at aktivere en portal til et kæmpe rumskib, og pludselig er de meget langt hjemmefra. Rummet er et meget farligt sted hvor pirater og onde krigsherrer hærger frit, efter de gode Stjerneriddere er forsvundet. Men måske er der en dybere mening med, at børnene er havnet netop dér? Måske er der brug for, at noget træder til for at redde universet. Forfatteren har tidligere skrevet Grifonia - i griffens verdenPirotter! - under sort flag og Pirotter! - under sort flagDe tre venner Ban, Sammy og Mia udforsker et forladt gammelt hus, men kommer ved et tilfælde til at aktivere en portal til et kæmpe rumskib, og pludselig er de meget langt hjemmefra. Rummet er et meget farligt sted hvor pirater og onde krigsherrer hærger frit, efter de gode Stjerneriddere er forsvundet. Men måske er der en dybere mening med, at børnene er havnet netop dér? Måske er der brug for, at noget træder til for at redde universet. Forfatteren har tidligere skrevet Grifonia - i griffens verden og .

En let men meget velskrevet og underholdende bog, som på mere end én måde får sit univers til at ligne det fra Stjernekrigen. Det er ok, for det er en god historie, som er godt illustreret af Daniel Ernle.

Bogen ligner i sværhedsgrad Jared Banes serie om "Trolddomsjægerne", og tematisk vil den glæde dem der har læst Exo. [Bind] 1 eller Skyworld. Bind 1Exo. Bind 1 : Slavernes planetSkyworld. Bind 1 : HimmelpiraterneBogen ligner i sværhedsgrad Jared Banes serie om "Trolddomsjægerne", og tematisk vil den glæde dem der har læst Exo. [Bind] 1 eller Skyworld. Bind 1.