Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Stjernernes skæbne


Beskrivelse


Maria og de andre elever fra den magiske skole kæmper stadig imod Hekala og hendes plan om at vælte Rådet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2019

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 27. sep. 2019

6. del i serien om "Fønixens hjerte". Fantasyserie med mennesker, drager, engle og varulve, som rejser gennem portaler til hinandens verdner. Eleverne fra den magiske skole kæmper stadig imod Hekala. Til unge fantasy-læsere fra 13 år.

Historien indledes med prolog med forhistorien om Fønixens hjerte og opstarten af den magiske skole Manatecus. Derefter følger vi Maria og hendes venner fra Manatecus i kampen mod Hekala og Zecon og deres planer om at vælte rådet og starte det endelig slag om Den magiske verden. Maria og vennerne har stoppet Vulpes, og Dargo har overtaget Jordens hjerte. Marias rolle bliver større og hendes valg er vigtigere end nogensinde før. Andre elever fra Manatecus bærer på en hemmelighed, som får en afgørende betydning. Historien fortælles i 18 kapitler og lægger op til en fortsættelse.

Bogen er en direkte fortsættelse i serien. Der er lidt resumé i starten, men det store persongalleri og de mange detaljer i historien kræver forudgående kendskab fra de fem tidligere bind. Handlingen beskrives gennem meget dialog, hvilket kræver en opmærksom læser. Historien er stadig spændende, men læserne fortjener en snarlig slutning på serien.

Til læsere af serien "Magisterium" af Holly Black, hvor 1. del er Jernprøven.