Bøger / faglitteratur

Stjernetegn : en Astropod-håndbog


Beskrivelse


Indføring i dyrekredsens tolv stjernetegn og astrologiens grundbegreber.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2020

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 22. apr. 2020

Er du vild med astrologi, spiritualitet og krystaller? Så er denne Astropod-håndbog lige noget for dig. For alle læsere, der interesserer sig for det spirituelle.

Håndbogen lærer dig om astrologiens grundbegreber - herunder fx ascendanten og ens månetegn, så man kan fortolke sig eget og ens kæres horoskoper. Videre kan man læse om himmellysene, planeterne og de astrologiske huse og om krystaller, meditationer, måneritualer og andre spirituelle emner. Lær også, hvilken krystal der passer til dit stjernetegn, og hvem du naturligt går godt i spænd med.

På baggrund af de selvlærte spirituelle astrologer Marianne Gellert og Amalie Bendixens populære Astropod (en podcast) har denne håndbog set dagens lys. Det er en dejlig ligetil og velskrevet bog med et yderst moderne og populært omdrejningspunkt. Håndbogen er morsom, kærlig, nuanceret, letlæselig og overskuelig - hvad enten man er ny eller kendt i den spirituelle verden. Et ekstra plus er de forudgående podcasts, som kan lyttes til som appetitvækker til bogen. Håndbogen er ikke skrevet til den hardcore astrologistuderende, men er en overskuelig håndbog til den hobbyinteresserede.

Man kan med fordel lytte til de forudgående podcasts, som man kan finde på https://podtail.com/da/podcast/astropod/. Herudover anbefales Linda Goodmans serie om stjernetegnene, fx Vædderen til videre selvstudie.