Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Stjernevenner - spejlmagi


Beskrivelse


Otte dyr fra stjernernes verden tager til vores verden for at finde deres stjerneven - et barn der tror på magi. Maja møder sin stjerneven, ræven Bregne, og det viser sig at hendes venner også er stjernevenner. Sammen må de bekæmpe den mørke magi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2019

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 5. sep. 2019

Kan du lide dyr og magi? Så er denne bog lige noget for dig! Otte dyr tager fra stjernernes verden til vores verden for at finde deres stjerneven. Fantasy for dyreelskere, fra 9 år.

Maja møder sin stjerneven, ræven Bregne, og det viser sig, at hendes venner også er stjernevenner: Alle børn der tror på magi kan blive stjernevenner. Maja og hendes venner har forskellige magiske evner, som dyrene hjælper dem med at lære at bruge. Der er brug for at de øver sig, for dyrene kan mærke, at der er nogen, der bruger mørk magi i nærheden. Samtidig begynder Majas storesøster at opføre sig mærkeligt. Forældrene siger, at det bare er fordi hun er teenager, men Maja er bekymret. Mon der er mørk magi på spil? Forfatteren har også skrevet serien "Venindebageriet", fx Sødt & krydret.

En sød historie, der samtidig er spændende. Den har det hele: Hverdag med venner og familie, søde dyr, lidt uhygge, og en god beskrivelse af magien og deres forskellige evner. Bogen lægger op til flere i serien, og det bliver spændende (og lidt uhyggeligt) at høre mere om den mørke magi og stjernevennerne.

Minder om serien "Et strejf af magi", fx LykkestenenVildheks. Bind 1 : Ildprøven, der også handler om almindelige hverdagsting med et strejf af magi. I "Spejlmagi" er der dog lidt mere magi med. Hvis man synes at "Vildheks" ( Vildheks. [Bind] 1 ) lyder spændende, men lidt for uhyggelig, så er denne et godt budMinder om serien "Et strejf af magi", fx Lykkestenen, der også handler om almindelige hverdagsting med et strejf af magi. I "Spejlmagi" er der dog lidt mere magi med. Hvis man synes at "Vildheks" ( Vildheks. [Bind] 1 ) lyder spændende, men lidt for uhyggelig, så er denne et godt bud.