Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Støv og stjerneskær


Beskrivelse


Karou er kimære og kæmper indædt og hjerteskærende mod sin elskede Akira, der er serafisk engel. De er skæbnebestemt til at stå på hver sin side i en urgammel konflikt. Akira var med til at udradere kimærerne, og nu er Karou ude efter hævn over den mand, hun elsker med hver fiber af sin krop - eller gør hun?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juni 2014

af

af

Sanne Caft

d. 27. juni 2014

Andet bind i en serien Ønskekræmmerens datter, der er en ungdomsbog for den ældste målgruppe og voksenbog. Over- og underjordisk kærlighed, sære eksistenser og en sjælevredet hovedperson på jagt efter hævn er ingredienserne i fortsættelsen af den paranormale Ildenglen, der kom på dansk i 2012. Læsere af paranormale romaner eller dark fantasy vil ikke blive skuffet. Er man ikke til kimærer og engle, overnaturlige hændelser og henåndende længsel, så gå langt uden om.

I Ildenglen mødte den blåhårede kunststuderende Karou serafen Akiva og oplevede fortærende kærlighed og afgrundsdyb svigt. Hun har kæmpet mod djævle og dæmoner og fundet svaret på, hvem hun er. Bind 2 tager fat umiddelbart hvor bind 1 sluttede. De kan ikke læses separat. Mere krig, savn og raseri i bind 2, hvor bind 1 var mere kærlighed og søgen. Det er absolut godt.

Bind 3 er allerede kommet på engelsk, så det er bare med at få den oversat til de ventende fans, der fx kunne være lidt ældre læsere af dark fantasy der fx har læst Susan Ees Englefald : Penryn & verdens undergang, Amanda Hockings serie Blodets bånd eller Tara Hudsons Hereafter.

Velfungerende fortsættelse af den pararnormale historie om Karou og Akiva, der kæmper på hver side af en oldgammel krig. Med samme omslagsdesign, denne gang i rødt og ikke blåt, vil den ramme målgruppen af kvindelige læsere over 15 rent. Ikke en rendyrket ungsomsbog men er man til genren, læses den fra en ung alder.


litteratursiden.dk

d. 4. sep. 2014

af

af

Arne Larsen

d. 4. sep. 2014

Fortsættelse af den mageløse og helt fortryllende saga Ildenglen om engle og dæmoner i en urgammel krig mod hinanden har samme høje standard. 17-årige Karou har endelig fundet ud af, hvem og hvad hun ...