Bøger / faglitteratur / erindringer

Stol på at det vil lysne


Beskrivelse


En samling af den svenske præst, foredragsholder og forfatter Tomas Sjödins (f. 1959) tekster og klummer med fokus på det nære og positive her i livet formidlet via hans eget hverdagsliv og arbejde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2020

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 17. mar. 2020

En samling af Tomas Sjödins klummer med fokus på det nære og gode i livet. For læsere, der interesserer sig for positiv energi, mindfullness og andet i den emnegruppe.

"Stol på at det vil lysne" er en samling af Tomas Sjödins tekster og klummer med fokus på det nære og positive her i livet formidlet via Thomas Sjödins eget hverdagsliv og arbejde. Teksterne er forholdsvis korte, en til tre sider pr. tekst. Tomas Sjödin er svensk præst, foredragsholder og forfatter.

Meget fin og let bog, men alligevel med fylde - at fokusere på de gode og positive ting i livet og at få det bedste ud af det. Man kan læse teksterne i kontinuerlig rækkefølge, men også sagtens læse dem vilkårligt alt efter om overskrifterne fanger ens opmærksomhed.

Tomas Sjödin har skrevet flere andre bøger, blandt andet Der er så meget vi ikke er nødt tilKronikker, kommentarer og klummer, hvor fokus er på tiden, troen og kærligheden. Herhjemme har vi Johannes Møllehave, som også har fået udgivet klummer, blandt andet Kronikker, kommentarer og klummerTomas Sjödin har skrevet flere andre bøger, blandt andet Der er så meget vi ikke er nødt til, hvor fokus er på tiden, troen og kærligheden. Herhjemme har vi Johannes Møllehave, som også har fået udgivet klummer, blandt andet .Informationer og udgaver