Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Store drømme


Beskrivelse


FC Fodboldvenner er tæt på at vinde turneringen, og der går rygter om en talentspejder fra fodboldskolen, så det handler om at kæmpe, men også om at være en god ven.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2015

af

af

Lars Larsen

d. 1. okt. 2015

FC Fodboldvenner er tæt på at vinde turneringen, og der går rygter om en talentspejder fra fodboldskolen, så det handler om at kæmpe, men også om at være en god ven. For 8-10-årige. Kan læses højt fra 6 år.

Det går rigtig godt for FCF, og Ronaldo drømmer om at han får årets talentpris. Han snakker med sin far om talent og talentspejdere, og ikke længe efter går der rygter om, at en talentspejder er på udkig efter talentspirer til fodboldskolen. Det skaber en lille smule uro på holdet, men en talentspejder kan ikke bremse et hold på vej frem.

Igen en god bog i serien, der lægger vægt på fællesskabet i klubben og på banen. Bogen giver et godt billede af holdspillet og har fine beskrivelser fra et par af holdets kampe, samt gode sidehistorier.

Kan læses på linje med serier som "FC Mezzi" fx Mellem to stoleGiv ikke op, Tommi og "Mål!" fx Giv ikke op, Tommi, som begge handler om venskab og fodboldKan læses på linje med serier som "FC Mezzi" fx Mellem to stole og "Mål!" fx , som begge handler om venskab og fodbold.


Weekendavisen

d. 13. nov. 2015

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 13. nov. 2015