Bøger / faglitteratur til børn

Store fodboldklubber


Beskrivelse


Om fodboldverdenens største klubber og deres stjerner på og udenfor banen gennem tiderne.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. feb. 2018

Denne bog tager sin læser med på en rejse rundt i verden til de største og mest populære fodboldklubber. Lær mere om klubberne, deres stjerner gennem tiderne og deres mange store sejre. For fodboldglade drenge og piger fra 8 år.

Bogen er en del af serien "Fagklub" og fortæller om fodboldverdenens største klubber og deres stjerner på og udenfor banen gennem tiderne. Der er ingen danske klubber med i bogen, men der fortælles om mange danske stjernespillere i de store udenlandske klubber. Til bogen findes der opgaver, som kan hentes på nettet.

Det er en spændende bog for fodboldbegejstrede børn. Bogen formidler mange spændende fakta om klubberne og spillerne, den er flot sat op og indeholder mange flotte billeder.

Fagbøger om fodbold er meget populære, og der udgives derfor også virkelig mange lette bøger om både fodbold, klubberne og de store stjerner. Vil man læse mere, er det derfor let at finde bøger om lige præcis den klub eller spiller, man vil vide mere om. Det kunne være titler som LiverpoolDe største fodboldlegender og De største fodboldlegenderFagbøger om fodbold er meget populære, og der udgives derfor også virkelig mange lette bøger om både fodbold, klubberne og de store stjerner. Vil man læse mere, er det derfor let at finde bøger om lige præcis den klub eller spiller, man vil vide mere om. Det kunne være titler som Liverpool og .


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. apr. 2018

I sommeren 2018 afholdes der VM i fodbold i Rusland, og Danmark spiller med om pokalen. Denne bog fortæller om nogle af de største landskampe i dansk fodboldhistorie frem til nu. For børn mellem 8 og 11 år.

Bogen indgår i serien "Fagklub. Rød" og fortæller i ord og billeder om de mange danske landsholds-succeser gennem tiderne. Teksten er sat i overskuelige afsnit og krydres med billeder fra kampene samt enkelte QR-koder, som giver mulighed for at se situationer fra kampene via mobiltelefon eller lignende. Til bogen kan der hentes læseforståelses-opgaver via nettet til skolebrug.

Det er en både interessant og velskrevet fagbog, som formår at gøre gamle fodbolddramaer levende og nærværende via en spændende grundtekst og billeder med glæde og intensitet.

Lette fagbøger om fodbold er nok et af de mest efterspurgte emner i biblioteksverdenen, og der kommer derfor også mange nye udgivelser hvert år. Blandt de lette fagbøger med relation til VM i fodboldLandsholdetLæs med landsholdet og Kasper Schmeichel 2018, kan anbefales titler som , Landsholdet og serien "Læs med landsholdet" med titler som fx Læs med landsholdet og Kasper SchmeichelLette fagbøger om fodbold er nok et af de mest efterspurgte emner i biblioteksverdenen, og der kommer derfor også mange nye udgivelser hvert år. Blandt de lette fagbøger med relation til VM i fodbold 2018, kan anbefales titler som VM i fodbold, og serien "Læs med landsholdet" med titler som fx Læs med landsholdet og Kasper SchmeichelLette fagbøger om fodbold er nok et af de mest efterspurgte emner i biblioteksverdenen, og der kommer derfor også mange nye udgivelser hvert år. Blandt de lette fagbøger med relation til VM i fodbold 2018, kan anbefales titler som VM i fodbold, Landsholdet og serien "Læs med landsholdet" med titler som fx .