Bøger / skønlitteratur / roman

Store små løgne


Beskrivelse


Tre kvinder bliver ført sammen, da deres børn begynder i skole. Omkring dem udspiller sig små og store dramaer, og selv de bedste familier gemmer på hemmeligheder.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 29. maj 2015

Underholdende og letløbende dameroman om nogle af de problemer, der kan skjule sig i selv de bedste familier.

Tre australske kvinder bliver ført sammen, da deres børn begynder i børnehaveklasse. Den yngste er enlig mor og lidt af en grim ælling, og hendes engleblide søn bliver udråbt til at være mobber. Den anden går op i tøj og udseende, men får andet at tænke på, da hendes teenagedatter vil flytte over til sin far og hans utålelige kone. Den tredje er gift med den perfekte mand, som dog har det med at slå hende. Omkring disse kvinder udspiller sig adskillige små og store dramaer, og det hele tager en uventet drejning til sidst.

Velskrevet og velfungerende underholdningsroman, som efterlader læseren med en velbehagelig fornemmelse af, at verden ikke er helt af lave; det hele falder på plads til sidst, og de gode vinder, mens de onde får deres bekomst.

Den australske forfatter kendes for Min mands hemmelighed, 2014, og hendes romaner kan sammenlignes med fx Kate Morton og Jojo Moyes.


litteratursiden.dk

d. 24. juni 2015

af

af

Stina Holdt

d. 24. juni 2015

Så er den australske bestseller forfatter tilbage. Jeg var virkelig begejstret for forgængeren 'Min mands hemmelighed', så det var med store forventninger jeg kastede mig over denne - og lad mig blot ...


Berlingske tidende

d. 2. sep. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 2. sep. 2015