Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Store stygge varulv


Beskrivelse


Nanna driller sin lillebror Simon. Han gemmer sig bag et træ i udkanten af skoven og møder en nisse. Nissen vil have Simon til at kæmpe mod en varulv for at redde alle nisserne fra at blive dræbt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2016

af

af

Karsten Boll

d. 27. maj 2016

Simons storesøster Nanna driller ham med, at han er bange for at møde noget uhyggeligt tæt ved skoven, hvor de er på ferie - fx ulve eller varulve. Hun skulle bare vide, hvad han mødte. For 7-9 år i serien "Mini Gys".

Simons familie skal holde ferie i et hus tæt ved en skov. Da han gemmer sig bag et træ for at undgå drillerierne, hører han støj bag sig. Det er en nisse, som vil have hjælp til at slå en varulv ihjel. Den truer nemlig med at dræbe alle nisser. Der opstår farlige situationer, inden missionen lykkes. Teksten har en sværhedsgrad på lix 05. Hvert opslag har farvelagte tegninger. Forfatteren har bl.a. også skrevet Et spor af blodEt skelet på taget og Et skelet på tagetSimons familie skal holde ferie i et hus tæt ved en skov. Da han gemmer sig bag et træ for at undgå drillerierne, hører han støj bag sig. Det er en nisse, som vil have hjælp til at slå en varulv ihjel. Den truer nemlig med at dræbe alle nisser. Der opstår farlige situationer, inden missionen lykkes. Teksten har en sværhedsgrad på lix 05. Hvert opslag har farvelagte tegninger. Forfatteren har bl.a. også skrevet Et spor af blod og .

Fin letlæst gyser for dem, der er begyndt at læse rigtige bøger. Der er gode illustrationer, der passer fint til handlingen. De får en spændende og lidt uhyggelig historie, der passer til alderen.

Jaget i sneenVarulven og Varulven er andre titler om samme emne med samme sværhedsgradJaget i sneen og er andre titler om samme emne med samme sværhedsgrad.