Bøger / faglitteratur

Storytelling : branding i praksis


Beskrivelse


Om hvordan virksomheder kan bruge storytelling som et strategisk branding-begreb og som et konkret kommunikationsværktøj.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. aug. 2009

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 13. aug. 2009

Er man inolveret i en brandingproces, vil man finde mange relevante råd i denne bog, der giver praktisk anvisning i, hvordan man finder og videreformidler virksomhedens historie. Der er således ikke tale om en bog for dem, der vil lære eller blive bedre til at fortælle historier i andre sammenhænge.

Forfatterne er alle tilknyttet konsulentfirmaet SIGMA og bogen bygger på de praktiske erfaringer, de har opnået gennem deres arbejder dér. Det er helt igennem en bog, der har sit ophav i konsulentverdenen. Optimistisk og direkte på den ene side og lidt popsmart og uargumenteret på den anden. Den er delt op i to hoveddele. "Værktøjskassen" og "Storytelling i praksis" og er illustreret med en række skemaer og tabeller, der støtter teksten fint. Stikordsregister og litteraturliste med henvisning til websider er i orden.

Bogen blev oprindeligt udgivet i 2001, men foreligger her i en fornyet, men ikke stærkt ændret udgave.

Praktisk anvendelig vejledning i hvordan man kan bruge storytelling i arbejdet med at brande sin virksomhed. Denne anden udgave er lettere revideret.